zondag 7 oktober 2007

Natuurverf

De garage was dringend aan een nieuwe verflaag toe. Daarom ben ik al een paar dagen met verfrol en -kwast in de weer...en met natuurverf. Die natuurverf is al lang de kinderschoenen ontgroeid, trouwens. Je vindt ze nu in meer dan 2000 kleuren, alle RAL-kleuren zijn mogelijk! De kwaliteit is bovendien prima en ze is gemakkelijk te verwerken. De verf ontlaadt statische electriciteit en verbetert hierdoor het woonklimaat. Ze ruikt ook natuurlijk (weg met die doordringende geuren van latex-of acrylaatverven). Natuurverf is 100% oplosmiddelvrij en bestaat uit zuiver natuurlijk in water geƫmulgeerde oliƫn. Titaandioxide is verkregen via recyclingproces. Krijt, calciet, dolomiet, celluloselijm, bergamotolie en water zitten er ook nog in.
Dat maakt natuurverf tot een milieuvriendelijker en gezonder gebruiksproduct. De prijs is vergelijkbaar met die van andere verven.

3 opmerkingen:

Wim zei

En waar heb je ze gekocht?

Nicole Van der Vieren zei

Gekocht bij Tony Mertens in Puurs. Da's (helaas) de dichtstbijzijnde winkel waar je natuurverf kan kopen. De winkel heeft ook een goeie website.

Wim zei

Bedankt!